Oferta szkoleniowo - edukacyjna

Organizujemy i przygotujemy szkolenia, kursy, warsztaty, seminaria oraz konferencje w szerokim zakresie zagadnień dotyczących:

• Odnawialnych Źródeł Energii;
  • Ochrony Środowiska;
  • Bezpieczeństwa Energetycznego.

Nasza oferta skierowana jest do wszystkich, którzy interesują się w/w zagadnieniami i pragną podzielić się swoją wiedzą lub doświadczeniem.

Proponujemy zajęcia zarówno naukowe jak i techniczne w oparciu o najnowsze i skuteczne rozwiązania i metody.

Dysponujemy szeroką kadrą dydaktyczną oraz profesjonalnym zapleczem technicznym.

Organizujemy szkolenia na terenie całego kraju

Nasza oferta jest bardzo elastyczna i uwzględnia specyficzne potrzeby osób czy podmiotów zainteresowanych poszerzeniem swojej wiedzy z zakresu Odnawialnych Źródeł Energii, Ochrony Środowiska i Bezpieczeństwa Energetycznego. Zajęcia mogą się odbywać zarówno w naszej bazie hotelowo - szkoleniowej lub wybranej przez Państwa lokalizacji po wcześniejszym ustaleniu warunków uczestnictwa. Zakres naszych przedsięwzięć jest szeroki i przeznaczony dla każdego zainteresowanego podmiotu.

Zajmujemy się edukacją miedzy innymi dla:

• Osób fizycznych i wspólnot mieszkaniowych;
  • Przedsiębiorstw i gospodarstw rolnych;
  • Samorządu terytorialnego oraz jednostek budżetowych.

Zakres tematyczny:

• Techniczne (dla instalatorów Odnawialnych Źródeł Energii);
  • Naukowe (seminaria, wykłady, szkolenia z zakresu Odnawialnych Źródeł Energii, Bezpieczeństwa Energetycznego i Ochrony Środowiska);
  • Prawne (polskie i europejskie prawo ustawodawcze);
  • Finansowe (mechanizmy i instrumenty finansowania inwestycji energooszczędnych, termomodernizacji, Ochrony Środowiska oraz wsparcie dla przygotowania wniosków o dotacje).

Zalety naszych szkoleń, seminariów i konferencji:

• Każdy program odpowiada specyfice i potrzebom poruszanego tematu;
  • Najlepsza forma przekazywania wiedzy i informacji;
  • Najlepsza kadra dydaktyczna na terenie kraju;
  • Rytm zajęć jest dostosowany do zainteresowanych uczestników;
  • Organizacja zajęć blisko Twojego miejsca zamieszkania lub podmiotu pozwoli zaoszczędzić Ci czas, pieniądze i poczuć się komfortowo;
  • Najlepsza baza hotelowo - szkoleniowa pozwala wzmocnić integrację i zachęca do pracy zespołowej podczas rozwiązywania zagadnień;
  • Profesjonalne przygotowanie merytoryczno - techniczne dzięki współpracy z najlepszymi specjalistami w danym zakresie.

Zainteresowane osoby lub podmioty prosimy o kontakt w celu:

• Określenia najbardziej dogodnego dla Państwa rozwiązania i formy zajęć;
  • Przygotowania programu szkoleń czy konferencji jeżeli nie posiadamy aktualnie w naszej ofercie;
  • Przesłanie do Państwa wstępnego programu szkolenia czy konferencji;
  • Po ustaleniach i akceptacji zostanie wysłana do Państwa pełna oferta szkolenia czy konferencji;
  • Po akceptacji wszystkich warunków składają do nas Państwo drogą elektroniczną formalne zamówienie szkolenia, kursu, wykładów czy seminariów.

Organizujemy również wszelkiego rodzaju wydarzenia oraz akcje informacyjne mające na celu inicjowanie i wspieranie działań dla Odnawialnych Źródeł Energii, Ochrony Środowiska, Bezpieczeństwa Energetycznego oraz wsparcie dla osób i podmiotów potrzebujących pomocy materialnej i finansowej.

Zainteresowane osoby i podmioty naszą ofertą prosimy o wypełnienie poniższego formularza w sprawie udziału lub organizacji szkolenia, kursu czy konferencji. Zapraszamy również do innej możliwości komunikacji z nami za pomocą zakładki kontakt. Odpowiemy na każde zgłoszenie.

Aktualne kursy, szkolenia i seminaria

Centrum szkoleniowo-konferencyjne

Konferencyjno- bankietowa.JPG