lut

Europejski wymiar bezpieczeństwa energetycznego Polski a ochrona środowiska

Zapraszamy do udziału w organizowanej przez naszą Fundację Konferencji Naukowej poświęconej miedzy innymi aktualnej sytuacji na polskim i europejskim rynku energetycznym. Poznań 17 - 18 czerwca 2014 roku.
Konferencja Naukowa „Europejski wymiar bezpieczeństwa energetycznego Polski a ochrona środowiska” organizowana jest po raz pierwszy. Inicjatywa powołania jej do życia uchodzić może za wynik oddolnej presji środowiska badawczego zajmującego się niniejszą tematyką.
Podniesiony w tytule „europejski wymiar” w zamyśle animatorów przedsięwzięcia symbolizować ma dążenie do pewnego standardu. W standardzie tym troska o środowisko naturalne człowieka celowo uwypukla koncepcje rozwoju energetyki. Parlament Europejski i Komisja Europejska doceniają jej walory. Czy jest ona jednak słuszna dla wszystkich państw Wspólnoty? Czy specyfika energetyczna Polski wpisuje się w ten model ? To jedynie nieliczne kwestie i problemy, które zamierzamy podjąć.

Więcej informacji, zasady uczestnictwa oraz szczegółową problematykę znajdą Państwo na poświęconej specjalnie temu wydarzeniu stronie internetowej:

logo - kon.png

Konferencje i szkolenia

stock-photo-13174875-clipboard-with-checkmark-ok1.jpg

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą szkoleniowo - edukacyjną.

Centrum szkoleniowo-konferencyjne

Konferencyjno- bankietowa.JPG